SZOLGÁLTATÁSOK

3D ÉPÍTÉSZETI LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Ma már a számítógépes 3D látványtervezés széles körben elterjedt és egyre gyakrabban alkalmazzák, nem csak az értékesítés vagy prezentációk során, hanem a tervezés szerves részeként is. A legkorszerűbb technológiák segítségével valóban lehetséges fotórealisztikus képeket előállítani, amik teljesen valósághűen tudják ábrázolni a tervezett épületet.

 

3D BELSŐÉPÍTÉSZETI LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

A külső képekhez hasonlóan a belső látványtervek is nagy segítséget nyujthatnak a tervezés, az engedélyezés vagy az értékesítés során. Az elkészült látványtervek lehetőséget adnak, hogy többféle elrendezést, burkolatot, színvariációt, anyagokat is mérlegelhessünk, mielőtt döntést hozunk. A belsőépítészek, lakberendezők sokkal meggyőzőbben prezentálhatják általuk terveiket a megbízó felé.

 

FÉNYKÉPBE ILLESZTETT LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Esetenként a fényképbe illesztett látványterv a legcélravezetőbb megoldás, hogy egy elképzelést az adott környezetben megnézhessünk. Ez jóval gazdaságosabb, mintha a teljes környezetet kéne lemodellezni és az elkészült kép nagy segítséget jelenthet a tervezőnek, értékesítőnek vagy megrendelőnek.

 

360 FOKOS INTERAKTÍV PANORÁMA

A 360 fokban forgatható panoráma teljes képet ad az adott térről. A navigációs gombok segítségével ráközelíthetünk a részletekre is vagy teljes képernyőn élvezhetjük a látványt. Ha több panoráma kép készül a szobákról akkor virtuális túra keretében bejárható az egész lakás.

 

VR – VIRTUÁLIS VALÓSÁG

A virtuális valóság segítségével a számítógépes látványtervezés új szintje valósítható meg, ami minden eddiginél realisztikusabb élményt ad a tervezett térről. A VR sisak segítségével ahogy forgatjuk a fejünket, úgy tudunk körülnézni a virtuális térben.

SZOLGÁLTATÁSOKadmin